Cursussen zijn corona proof

Wil je graag deelnemen aan één van onze cursussen of workshops, maar heb je twijfels vanwege het coronavirus? Maak je dan geen zorgen. Wij hebben de volgende maatregelen genomen zodat je veilig kunt deelnemen aan de cursus of workshop.

Locaties
Alle leslocaties zijn melkveebedrijven die allemaal coronavrij zijn. Tevens zijn de lesruimtes groot genoeg om de 1,5 meter afstand te kunnen garanderen.
Verder zullen er desinfecterende producten of een wasgelegenheid zijn om je handen te kunnen desinfecteren of te wassen.

Lockdown
Indien er sprake is van een lockdown, in een regio, of in heel Nederland, kunnen de cursussen doorgaan via onze online leeromgeving. In de online leeromgeving vind je al het cursusmateriaal, opdrachten en ondersteunende materialen je nodig hebt om de cursus goed te kunnen volgen. De les zoals die zou worden gegeven op locatie wordt dan via teams of zoom gegeven. De lessen zijn op hetzelfde tijdstip als het normale lestijdstip op locatie. Op deze manier kun je vanuit huis de hele cursus volgen.

Persoonlijke quarantaine
Het kan ook voorkomen dat je tijdens de cursusperiode in quarantaine moet waardoor je niet in staat bent de cursus op de leslocatie te volgen. In dit geval zijn er twee mogelijkheden om de cursus te volgen:

  1. Je kunt deelnemen aan de online cursus. We hebben vaste dagen gepland waarop er cursusdagen online ingehaald kunnen worden.
  2. Je kunt de cursusdag, nadat je uit quarantaine bent, inhalen op een andere locatie.

Heb je vragen over onze coronamaatregelen? Neem contact op met Marchien Ensing via info@vibacademy.com of via 0592 614 265.

error:
Scroll naar top

Op de hoogte blijven van ons aanbod?