Leslocatie: Blijham

Wij hechten veel waarde aan het vertalen van theorie naar praktijk. Daarom organiseren wij onze cursussen op melkveebedrijven die beschikken over een mooie lesruimte, vaak met uitzicht op de koeien. Zo kun je de praktijk betrekken bij wat je leert.

Eén van onze leslocaties is het melkveebedrijf van maatschap Meijer in Blijham. De maatschap wordt gevormd door Mathijs Meijer en zijn ouders. Het is modern melkveebedrijf waar 350 koeien worden gemolken. Het is een fantastische locatie voor onze cursussen. Vandaar dat we deze winter de cursus Voeding Melkvee “De basis” hier organiseren.

Ben je ook nieuwsgierig naar deze locatie en wil je niet wachten tot de cursus start? Bekijk het bedrijf van de familie Meijer in de bedrijfsreportage van het vakblad Veeteelt.

https://veeteelt.nl/foto/blijham-staan-de-koeien-centraal?fbclid=IwAR3vaWaXm1kNfOHYUYo2ExTYmoUae6QMJq_zWcYVxqAAaw6583de7c4lnhw

error:
Scroll naar top

Op de hoogte blijven van ons aanbod?