Disclaimer

VIB ACADEMY heeft de inhoud van deze website (https://www.vibacademy.com) met groots mogelijke zorg samengesteld. Alle getoonde informatie (waaronder ook de inhoud van de online leeromgeving) is samen met kennispartners in de melkveehouderij ontwikkeld. VIB ACADEMY kan niet garanderen dat de inhoud volledig juist of volledig is. Een gebruiker moet altijd meer onderzoek doen of advies inwinnen, voor een volledig beeld.

De gebruiker begrijpt dat de verschillende aangeboden onderwijsvormen een beknopte vorm van informatiebronnen zijn. VIB ACADEMY kan geen garantie bieden dat de gebruiker na het volgen van een of meerdere onderwijsvormen in staat is om het geleerde in de praktijk te brengen en kan geen garanties bieden omtrent de toekomstig te behalen resultaten.

VIB ACADEMY kan te allen tijde en zonder kennisgeving wijzigingen en correcties aanbrengen in de website en in deze bepalingen en voorwaarden.

Auteursrechten en handelsrechten
Alle auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de informatie die deze website bevat (inclusief, maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen en software) zijn eigendom van VIB ACADEMY of zijn opgenomen met toestemming van de desbetreffende eigenaar. De teksten, foto’s, logo’s, andere grafische uitingen op- en vormgeving van de website mogen niet zonder voorafgaande en uitdrukkelijke toestemming worden gekopieerd of gewijzigd, of op enigerlei andere wijze worden gebruikt. Alle intellectuele eigendomsrechten op de teksten, foto’s, logo’s, andere grafische uitingen, vormgeving en overige daartoe vatbare werken liggen bij de VIB ACADEMY.

VIB ACADEMY respecteert de rechten van derden. Mocht je van mening zijn dat jouw rechten op enigerlei wijze geschaad worden, dan verzoeken wij je contact op te nemen via het e-mailadres info@vibconsulting.nl  

error:
Scroll naar top

Op de hoogte blijven van ons aanbod?